Arbozaken

Arbeidsomstandighedenspreekuur

Het arbeidsomstandighedenspreekuur (ook wel preventief spreekuur genoemd) biedt je de mogelijkheid om een afspraak te hebben met de bedrijfsarts, zonder dat er sprake hoeft te zijn van een ziekmelding. 

 

De bedrijfsartsen die werken voor de SBOH zijn verbonden aan de arbodienst Zorg van de Zaak.  

 

Je kunt een afspraak voor een (telefonisch) consult met de bedrijfsarts maken als je gezondheidsklachten hebt die (mogelijk) verband houden met het werk of als je vragen hebt over jouw gezondheid, veiligheid en welzijn in relatie tot jouw werksituatie. 

 

Als je bij de bedrijfsarts bent geweest, dan mag de bedrijfsarts alleen met uitdrukkelijke toestemming van jou over dit consult contact leggen met de SBOH of jouw opleidingsinstituut. 

 

Voor het maken van een afspraak voor het arbeidsomstandighedenspreekuur neem je contact op met de arbodienst Zorg van de Zaak, telefoonnummer: 088 008 89 16 of e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
De arbodienst zal je dan om een aantal gegevens vragen, zoals jouw naam en geboortedatum. Geef ook duidelijk aan bij welk opleidingsinstituut je jouw opleiding volgt!