Nieuws

Bonus zorgprofessionals COVID-19

Zorgprofessionals die in de periode 1 maart 2020 tot 1 september 2020 een uitzonderlijke prestatie hebben geleverd tijdens de COVID-19 uitbraak kunnen in aanmerking komen voor de bonusregeling van de overheid. De bonus bedraagt € 1.000,- netto.


Aios die in aanmerking komen voor de bonus kunnen deze aanvragen bij de SBOH met het formulier Aanvraag bonus zorgprofessionals COVID-19. Om te kunnen verantwoorden dat de SBOH de bonus terecht uitkeert, dient ook de opleider bij wie de ‘COVID-19 werkzaamheden’ zijn verricht het aanvraagformulier te ondertekenen.

 

De overheid heeft afgebakend welke zorgprofessionals voor de bonusregeling in aanmerking komen. Meer hierover kun je lezen in de toelichting bij het aanvraagformulier.
Het door jou en de opleider ondertekende aanvraagformulier kun je uiterlijk op 28 oktober 2020 bij de SBOH indienen via de portal (tegel bonusregeling). Doe dit dus zo snel mogelijk! Een aanvraag die na deze datum wordt ingediend of niet volledig is ingevuld en/of ondertekend, wordt niet in behandeling genomen.

 

Wij proberen de bonus in de maand december 2020 uit te betalen, maar kunnen dat niet garanderen.
Als je vragen hebt over de bonusregeling, mail die dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.