content header

PIT-stop workshop

Aios hebben het vaak heel druk. Het is belangrijk om een goede balans te hebben tussen je werk en je privéleven. Aios van SBOH kunnen daarom de PIT-stop workshop volgen bij Schola Medica. Deze workshop van twee dagen helpt je om burn-outklachten en overspannenheid te voorkomen.

Declareren reiskosten

Dit kunnen we voor jou betekenen

Als je handvatten wil leren om burn-outklachten en overspannenheid te voorkomen kan je de PIT-stop workshop volgen. Je leert onder andere hoe je ruimte in je hoofd houdt en hoe je de regie in eigen handen neemt. Met behulp van de PIT-stop workshop kan je beter je grenzen bewaken en keuzes maken.

De workshop is vooral bedoeld om uitval als gevolg van burn-outklachten te voorkomen. Als je je hebt ziek gemeld kun je gebruikmaken van andere regelingen, zoals de coaching van MentaVitalis of de Training Duurzaam Herstel bij Care4Doctors.

Belangrijk voor jou als aios

De PIT-stop workshop is een tweedaagse workshop. Na de eerste dag krijg je de tijd om dat wat je hebt geleerd in de praktijk te brengen. Een paar weken later is de tweede workshopdag, waarin er meer verdieping wordt gezocht.

De workshop wordt ongeveer één keer per maand georganiseerd. Deze workshop is gratis toegankelijk voor aios van SBOH. Ook eventuele reiskosten krijg je vergoed. Je kunt je aanmelden via de website van Schola Medica. Daar vind je ook meer informatie over de workshop.

Belangrijk voor jou als opleider of medewerker opleidingsinstituut

Aios hebben het vaak druk. Daarom biedt Schola Medica in opdracht van SBOH een workshop aan. In de PIT-stop workshop krijgt de aios handvatten om burn-outklachten en overspannenheid te voorkomen.

Als je merkt dat een aios het erg druk heeft en moeite heeft om de balans tussen privé en werk goed te houden, kun je die wijzen op de PIT-stop workshop.

Het proces

Op de website van Schola Medica kan je je aanmelden voor de PIT-stop workshop. Daarnaast kan je gemaakte reiskosten declareren.

  1. Ga naar de website van Schola Medica
  2. Schrijf je in voor de workshop

Om jouw reiskosten te declareren: 

  1. Ga naar Declaree
  2. Log in met jouw inloggegevens
  3. Vul de gegevens volledig en correct in

Als je de declaratie voor de 3e werkdag van de maand indient, proberen wij jou in dezelfde maand nog uit te betalen.

Op de hoogte blijven van SBOH?

Meld je aan voor SBOH-nieuws!