content header

Beter melden

Is de aios na ziekte weer (deels) beter? Dan meldt de aios zich via de portal als (gedeeltelijk) hersteld. De aios informeert ook de opleider of leidinggevende op de opleidingsplek over het herstel. SBOH stuurt het opleidingsinstituut een bevestiging van de betermelding.

Dit kunnen we voor jou betekenen

Ben je na ziekte weer helemaal of gedeeltelijk beter? Dan meld je dit aan ons via de portal. Ook informeer je jouw opleider of leidinggevende op de opleidingsplek over jouw (gedeeltelijke) herstel. Wij sturen zowel jou als jouw opleidingsinstituut een bevestiging van jouw betermelding.

Belangrijk voor jou als aios

Na ziekte meld je jouw herstel aan ons via de portal. Daarnaast meld je dit ook bij jouw opleider of leidinggevende op de opleidingsplek. Ben je niet geheel, maar gedeeltelijk hersteld? Vermeld dan hoeveel uur je werkt. Ben je niet in staat om de melding via de portal te doen, bel ons dan op telefoonnummer 030 227 2700. Of stuur een bericht via het contactformulier op de website.

Je leest meer over ziekteverzuim en beter melden in ons Ziekteverzuimprotocol.

 

Belangrijk voor jou als opleider

Als de aios na ziekte weer – gedeeltelijk – aan het werk gaat, geeft de aios dit zowel aan ons als aan jou door. Bij gedeeltelijk herstel geeft de aios het aantal werkuren aan.

Belangrijk voor jou als medewerker opleidingsinstituut

Als de aios na ziekte weer (gedeeltelijk) beter is, geeft de aios dit aan ons door via de portal. Daarnaast geeft de aios dit ook door aan de opleider of leidinggevende op de opleidingsplek. Van de (gedeeltelijke) betermelding in de portal sturen wij jou een bevestiging.

Het proces

Hier lees je hoe je je na ziekte weer (deels) beter meldt:

  1. Ga naar de portal
  2. Log in met jouw persoonlijke inloggegevens
  3. Kies voor de optie ‘Beter melden’
  4. Voer vervolgens de gegevens van jouw betermelding in
  5. Bij een gedeeltelijke herstelmelding, vermeld je hoeveel uur je werkt

Veelgestelde vragen

Je meldt je beter bij jouw opleider of leidinggevende op de opleidingsplek. Ook registreer jij jouw herstel in de portal bij de optie ‘Beter melden’. Ben je gedeeltelijk hersteld? Dan geef je bij de gedeeltelijke betermelding aan hoeveel uur je werkt. Wij sturen jouw opleidingsinstituut een bevestiging van de betermelding.

Als beter melden niet lukt via de portal, bel ons dan via telefoonnummer 030 227 2700. Of stuur een bericht via het contactformulier op de website.

Op de hoogte blijven van SBOH?

Meld je aan voor SBOH-nieuws!