content header

Reisverzekering

SBOH heeft voor de aios een collectieve reisverzekering en annuleringsverzekering afgesloten. De verzekering is bedoeld voor buitenlandstages, keuze-onderwijs in het buitenland en – voor aioto’s – onderzoekswerkzaamheden of congressen in het buitenland.

Dit kunnen we voor jou betekenen

Jij bent verzekerd onder onze collectieve reis- en annuleringsverzekering. De verzekering biedt dekking wanneer jij stage loopt in het buitenland, keuze-onderwijs in het buitenland volgt of - voor aioto’s - onderzoekswerkzaamheden/congressen bijwoont in het buitenland.

De dekking geldt alleen voor de buitenlandse activiteiten waarvoor wij jou toestemming verleenden.

Belangrijk voor jou als aios

Jouw reisverzekering biedt dekking voor maximaal 365 dagen. Als je langer naar het buitenland gaat dan 180 dagen is een aparte clausule van toepassing is. Een aparte clausule is ook van toepassing als je in België of Duitsland woont.

De collectieve reisverzekering biedt geen dekking als je voorafgaand aan of langer na de stage, keuze-onderwijs en – voor aioto’s - onderzoekwerkzaamheden of congres in het buitenland verblijft. Voor die extra periode dien je - als je dat wil - zelf een verzekering af te sluiten.

Informatie over de voorwaarden en clausules van de reis- en annuleringsverzekering lees je in de polis en in de algemene voorwaarden van de reisverzekering en annuleringsverzekering. 

Belangrijk voor jou als opleider of medewerker opleidingsinstituut

Er is geen specifieke informatie voor jou.

Op de hoogte blijven van SBOH?

Meld je aan voor SBOH-nieuws!