content header

Coaching door MentaVitalis

SBOH helpt aios graag om mentaal gezond te blijven. Een aios die mentale ondersteuning nodig heeft, kan hiervoor terecht bij MentaVitalis. Deze organisatie biedt coaching aan door professionele coaches en psychologen. Bovendien biedt MentaVitalis mentale ondersteuning als je te maken hebt met een klacht of tuchtzaak.

Declareren reiskosten

Dit kunnen we voor jou betekenen

We bieden je laagdrempelige toegang tot mentale ondersteuning. Dit doen we in samenwerking met MentaVitalis. Zo bieden we je hulp op veel verschillende thema’s. Het gaat hierbij niet alleen om vragen op het professionele vlak, maar ook op het persoonlijke vlak.

Zo kun je er terecht met vraagstukken over perfectionisme, faalangst en de balans tussen werk en privé. Maar ook met vragen als relatieproblematiek, verlies- en rouwverwerking en moeite met keuzes maken.

Als je te maken hebt met een klacht of met een tuchtzaak, kan dat emotioneel en mentaal erg zwaar zijn. Ook dan kun je terecht bij MentaVitalis. 

Belangrijk voor jou als aios

Het is belangrijk om de juiste mentale ondersteuning te krijgen als je dit nodig hebt. Je kunt gebruik maken van coaching door MentaVitalis tot 6 uur per kalenderjaar. Je reiskosten worden ook vergoed.

En wist je dat ook je partner of inwonende of studerende kinderen (vanaf 16 jaar) kosteloos gebruik kunnen maken van coaching door MentaVitalis tot 6 uur per kalenderjaar?

Belangrijk voor jou als opleider of medewerker opleidingsinstituut

Aios kunnen mentale ondersteuning krijgen van MentaVitalis. Het gaat om professionele en persoonlijke vragen. Dit geldt ook voor aios die te maken hebben met een klacht of tuchtzaak.

Als je denkt dat een aios mentale ondersteuning nodig heeft, kun je deze wijzen op MentaVitalis. Meer informatie staat op www.mentavitalis.nl.

Het proces

MentaVitalis is 24 uur per dag en 7 dagen per week telefonisch bereikbaar. Je kunt ze bellen voor een eenmalig gesprek om even te sparren, maar ook om een uitgebreider coachingstraject te starten. Het is ook mogelijk om op de website een afspraak te maken.

  1. Bel MentaVitalis op 088 – 22 44 668, of ga naar de website mentavitalis.nl voor een afspraak.
  2. Declareer je reiskosten bij SBOH via Declaree

Als je de declaratie voor de 3e werkdag van de maand indient, proberen wij jou in dezelfde maand nog uit te betalen.

Op de hoogte blijven van SBOH?

Meld je aan voor SBOH-nieuws!